Substack’tan kamerasız yayın dönemi

Substack, Görüntüsüz Sesli Canlı Yayın Özelliğini Tanıttı

Substack, salı günü yaptığı açıklamayla yeni bir özelliğini duyurdu: sadece sesli canlı yayın. Bu özellik, görüntü vermek istemeyen ya da kimliğini gizli tutmak isteyen içerik üreticileri için büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle anonim kalmak isteyen yayıncılar, artık yüzlerini göstermeden de kitlesiyle etkileşim kurabilecek.

Yeni özelliğe göre, kullanıcılar canlı yayına başlarken sadece kamera ikonuna tıklayarak görüntüyü kapatabilecekler. Yayın sırasında istedikleri zaman videoyu tekrar açma seçeneğine de sahip olacaklar.

CANLI ETKİLEŞİM AYNEN DEVAM

Sesli yayın özelliği, kullanıcı deneyiminden ödün vermeden sunuluyor. Dinleyiciler, görüntülü yayınlardaki gibi yorum yapma ve yayıncının bültenine abone olma imkanı buluyor. Substack yetkilileri, bu özelliğin sade, doğrudan ve daha az baskı altında bir yayın deneyimi sağladığını belirtiyor.


Hugging Face’ten bulut tabanlı ücretsiz yapay zekâ aracı

HERKES İÇİN UYGUN

Substack, bu yılın ocak ayında canlı yayın özelliğini tüm içerik üreticilerine açmıştı. Daha önce yalnızca 100’den fazla ücretli aboneye sahip olan içerik üreticilerine açık olan bu özellik artık herkesin kullanımına sunuldu. Yeni sesli yayın özelliği ise önümüzdeki haftadan itibaren kademeli olarak tüm yayıncılara açılacak.


Pinterest’te yeni dönem başlıyor

PODCAST VE RADYO DENEYİMİ BİR ARADA

Substack’in bu adımı, platformun podcast yayıncılığına daha fazla entegre olma isteğini gösteriyor. Görüntüsüz yayın özelliği sayesinde kullanıcılar, içeriklerini tıpkı bir podcast ya da radyo yayını gibi sunabilecekler. Bu da özellikle teknik donanıma sınırlı olan içerik üreticileri için büyük bir avantaj olacak.


Skype’ın fişi bugün çekiliyor

İÇERİK ÜRETİCİLERİ İÇİN ÖZGÜRLÜK ALANI GENİŞLİYOR

Bu gelişme, Substack’in içerik üreticilerine sağladığı esneklik ve özgürlüğü artırmaya yönelik adımlarından sadece biri. Yazarlar, gazeteciler, sanatçılar veya akademisyenler gibi farklı alanlardan kullanıcılar, artık daha çeşitli ve rahat bir şekilde yayın yapabilecekler. Görüntüsüz yayın sayesinde internet bağlantısı zayıf olan kullanıcılar da yayına katılma imkanına sahip olacaklar.

Related Posts

Aydın’ın gururu Kaan Türkmen: Türkiye üçüncüsü oldu

Adana’da düzenlenen tekvando şampiyonasında Aydın’ı temsil eden Kaan Türkmen, Türkiye üçüncüsü oldu.

Peynir, sıcak iklimin kurbanı oldu

Aşırı sıcaklar ve kuraklık, otla beslenen süt ineklerinin rasyonlarını mısır ağırlıklı yemlere yöneltirken; ortaya çıkan süt ve Cantal peyniri örneklerinde omega-3 kaybı, sertlik artışı ve aroma zayıflaması gözlemlendi.

Android akıllı telefon kullanıcıları artık basit bir güncellemeyle SMS reklamlarından kurtulabilecek

Google Mesajlar’a “Abonelikten Çık” düğmesi geldi. İstenmeyen tanıtım SMS’leri artık son bulacak.

Netflix yeni televizyon deneyimini tanıttı

Netflix, gelecek haftalarda üyeleriyle buluşturacağı ve tasarımının yanı sıra geliştirilmiş öneri ve arama sistemleriyle dikkati çeken yeni televizyon deneyimini duyurdu.

Windows 11’e yepyeni ‘Başlat Menüsü’ geliyor

Microsoft, Windows 11’in Başlat menüsünü baştan aşağı yeniliyor ve işletim sistemine birçok yeni yapay zeka (YZ) özelliği eklemeye hazırlanıyor. Güncellemeler ilk olarak Snapdragon X işlemcili Copilot Plus bilgisayarlarda, Windows Insider programı üyelerine sunulacak. Bu cihazlar arasında Microsoft’un yeni duyurduğu Surface modelleri de bulunuyor.

Beynin yaşlanmasına karşı silah! Hayal gerçek mi oluyor?

ABD’de yürütülen çığır açan bir araştırma, gen düzenleme teknolojisinin yaşlı farelerin beyinlerinde kök hücre üretimini artırabileceğini ortaya koydu. Stanford Üniversitesi liderliğinde gerçekleştirilen çalışma, yaşlanmayla birlikte azalan nöral …